Spring naar hoofd-inhoud

Vaarvakantie/Vaartrip - Voorwaarden

 1. Om uw reservering voor een cruise te bevestigen, dient u een aanbetaling van 25 procent van de reissom te voldoen. Het resterende bedrag van de reissom (75%) moet 60 dagen voor aanvang voldaan zijn.
 2. 2021 :Indien de vaarcruise geen doorgang kan vinden wegens Covid-19 wordt de aanbetaling terug betaald,alsook de eventueel al betaalde totaalbedrag.
 3. Om uw reservering voor een vaartrip te bevestigen,dient U een aanbetaling van 25% van de reissom te voldoen. Het resterende bedrag van de reissom (75%) dient 4 weken voor vertrek voldaan te zijn.
 4. Bij annulering van meer dan 30 dagen voor de aanvang van de vaartrip, bent u alleen de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering van minder dan 30 dagen voor de aanvang van de vaartrip, bent u het volledige bedrag verschuldigd.
 5. Terugbetaling kan alleen geschieden als de vaartrip opnieuw kan worden verkocht.
 6. Mocht u uw reservering willen annuleren, dan dient u dat schriftelijk te doen. De annuleringsdatum is de datum van ontvangst van uw brief.
 7. Bij annulering van meer dan 60 dagen voor de aanvang van de cruise, bent u alleen de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering van minder dan 60 dagen voor de aanvang van de cruise , bent u het volledige bedrag verschuldigd.
 8. Terugbetaling kan alleen geschieden als de reis opnieuw kan worden verkocht.
 9. Deze voorwaarden zijn standaard voor de cruisebranche. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 
 10. Wanneer door onvoorziene omstandigheden het schip niet beschikbaar is, zullen wij al het mogelijke doen om voor de U een ander schip met gelijkaardig comfort en dezelfde capaciteit te vinden. Is dit echter onmogelijk, dan zullen wij de reeds betaalde huursom volledig en onmiddellijk terugbetalen, zonder om het even welke vergoeding.
 11. Wij doen al het mogelijke om de reis volgens planning te laten verlopen, maar wij zijn niet aansprakelijk en vergoeden niet indien de vaarvakantie opgehouden of onderbroken wordt door herstellingen, stakingen, overstromingen, droogte of andere omstandigheden, tenzij onze verantwoordelijkheid duidelijk te bewijzen is.
 12. De gast dient zich ten alle tijden verantwoordelijk te gedragen ten opzichte van het schip en zijn opvarenden.
 13. De gast dient op geen enkele wijze overlast te veroorzaken t.o.v. de andere opvarenden.
 14. Roken is binnen in het schip verboden. Op het terras is het toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt voor anderen.
 15. Indien de gast/gasten overlast veroorzaken ten aanzien van de andere opvarenden en/of het schip, zijn wij gerechtigd u de toegang tot het schip te ontzeggen. In dit geval is er geen restitutie van de betaalde reissom.
 16. U dient de kamer netjes achter te laten bij vertrek.
 17. Bij verlies van sleutels wordt €75,- in rekening gebracht.
 18. De cruise is inclusief ontbijt, lunch en diner aan boord. Dieetwensen graag vooraf kenbaar maken. Koffie, thee en water staan de gehele dag tot uw beschikking. Overige dranken worden dagelijks volgens aanwezige prijslijst afgerekend.
 19. Als het door weersomstandigheden en/of een defecte sluis of lift niet mogelijk is (verantwoord) te varen, kan een alternatief programma worden aangeboden.
 20. De Black Pearl en de bemanning zijn niet aansprakelijk in geval van ziekte, ongeval, overlijden of verlies van persoonlijke eigendommen aan boord of tijdens excursies en/of uitstapjes.
 21. Persoonlijke reis-, risico- of annuleringsverzekeringen zijn niet in de reissom inbegrepen, u wordt aangeraden deze verzekering(en) zelf af te sluiten.
 22. Indien u een reservering maakt en de bijbehorende aanbetaling voldoet, aanvaardt u deze voorwaarden.
 23. Geldige QR code verplicht.