Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 40
 

Hanneke en Margriet Vijfvinkel / Groeneweg uit Burgh-Haamstede

zondag, 14-11-21 15:08

Super gastvrij! Heel schoon! Sfeervol en heerlijke bedden.
Alles was TOP!!! Hebben een geweldig weekend gehad!!
Een echte aanrader!!!

 

Willy Oosterhout uit Philippine

zondag, 26-09-21 21:15

De vaarvakantie met de black Pearl was voor ons(mijn vrouw en ik) een bijzondere en relaxte vakantie . Een vakantie die begon in de Belgische Kempen en via Maastricht,Luik,Namen en Charleroi bracht naar de de scheepslift van Ronquieres. Met vele sluizen(groot en klein) en historische liften en een moderne scheepslift naar een hoogte van 72 meter. De reis was fantastisch en ook de maaltijden ( ontbijt,lunch en diner) waren uitstekend en gevarieerd. Ook het contract met de bemanning (René en Marion) was uitstekend. Kortom een zeer leuke ervaring voor ons en een echte aanrader om dit eens mee te maken.

 

kees en Lida Kaandorp uit Plomeur (Bretagne, Fr)

woensdag, 08-09-21 17:14

Vaarvakantie met de Black Pearl is; Bij Rene en Marion, een onbezorgde en ontspannen week beleven. Het leven op de boot ontdekken. Mooie omgevingen bezoeken en daarna uitgerust en blij weer thuis komen.


 

christel willemse uit berlicum

zaterdag, 28-08-21 10:36

We hebben een prachtige vaartocht gehad van Ronquieres naar Ronquieres via trapliften als sluizen. Heel bijzonder. De gastvrouw en gastheer zijn bijzonder aardig en gastvrij. De kamers zijn comfortabel en het eten en drinken is super geweest. Een aanrader!

 

Herma & René Wellinga uit Zwolle

maandag, 16-08-21 09:48

Hallo Marion & René, Bedankt voor de bijzonder leuke rondvaart van Ronquieres naar Thieu, via Canal du Centre met die 4 oude sluizen, het hellend vlak en de bak met kabels. Het was heel gezellig en veel gelachen, zeer gastvrij, fijn ontbijt lekkere maaltijden van Marion, kortom Perfect. en echte aanrader voor iedereen.