Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 6 tot en met 10 van totaal 31
 

Pierre van der burgt uit Veldhoven

zondag, 16-12-18 13:57

Leuke en fijne gastheer en gastvrouw goede kamer en mooie badkamer fijne huiselijke sfeer warm welkom zeker een aanrader om eens naar toe te gaan

 

Paul de Schipper uit Hooge zwaluwe

zaterdag, 08-12-18 11:52

Avond en nacht drijvend doorgebracht op de Black Pearl. Heel leuke, warme, huiselijke, ontspannen ambiance. Prima faciliteiten op de kamer, Daar kan geen Hilton tegen op. Een 'must sleep'.

Groet, paul de Schipper

 

Cor en Laurien Scheffers-Cornielje uit Nijmegen

donderdag, 04-10-18 10:50

Beste René en Marion,

We zijn alweer een paar dagen terug van een heerlijk weekend naar Gent. De vaartocht er naartoe was een heel aparte beleving. Het weer zat mee en jullie gastvrijheid en gezelligheid heeft ons aangenaam verrast. Prima bedden en douchegelegenheid, een perfect ontbijt en lunch.
René en Marion, heel erg bedankt voor alles en René veel succes met je dieet. Wie weet zien we elkaar in afgeslankte vorm nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,
Cor, Laurien, Bernier en Marieke

 

Marianne Cijvat uit Westkapelle

vrijdag, 31-08-18 17:08

Beste Marion en Rene,
Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige week die wij met jullie hadden op de Black Pearl van Cambrai naar Tournai. We hebben een leuke tijd gehad en zijn enorm in de watten gelegd bij jullie aan boord. Hartelijk dank voor de gezelligheid. Wij zullen dit niet snel vergeten.
Wie weet tot ziens.
Groetjes,
Jan en Marianne

 

Hans Veltman uit zaandam

donderdag, 30-08-18 22:27

Van Tournay naar Ronquieres met Rene en marion op de Blackpearl was een heerlijke trip. Heel erg gezellig aan boord, we hebben heel veel gelachen. Rene is een 1e klas schipper en ook Marion zorgt heel goed voor haar gasten.
Hygiene een dikke 10. Het eten, ook een dikke 10. De kamer en het bed zijn van grote klasse. Een aanrader. Ik kom graag terug.
Groetjes en tot ziens. Hans