Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 11 tot en met 15 van totaal 34
 

Cor en Laurien Scheffers-Cornielje uit Nijmegen

donderdag, 04-10-18 10:50

Beste René en Marion,

We zijn alweer een paar dagen terug van een heerlijk weekend naar Gent. De vaartocht er naartoe was een heel aparte beleving. Het weer zat mee en jullie gastvrijheid en gezelligheid heeft ons aangenaam verrast. Prima bedden en douchegelegenheid, een perfect ontbijt en lunch.
René en Marion, heel erg bedankt voor alles en René veel succes met je dieet. Wie weet zien we elkaar in afgeslankte vorm nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,
Cor, Laurien, Bernier en Marieke

 

Marianne Cijvat uit Westkapelle

vrijdag, 31-08-18 17:08

Beste Marion en Rene,
Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige week die wij met jullie hadden op de Black Pearl van Cambrai naar Tournai. We hebben een leuke tijd gehad en zijn enorm in de watten gelegd bij jullie aan boord. Hartelijk dank voor de gezelligheid. Wij zullen dit niet snel vergeten.
Wie weet tot ziens.
Groetjes,
Jan en Marianne

 

Hans Veltman uit zaandam

donderdag, 30-08-18 22:27

Van Tournay naar Ronquieres met Rene en marion op de Blackpearl was een heerlijke trip. Heel erg gezellig aan boord, we hebben heel veel gelachen. Rene is een 1e klas schipper en ook Marion zorgt heel goed voor haar gasten.
Hygiene een dikke 10. Het eten, ook een dikke 10. De kamer en het bed zijn van grote klasse. Een aanrader. Ik kom graag terug.
Groetjes en tot ziens. Hans

 

Segerien Donner uit Zwolle

dinsdag, 17-07-18 14:28

Wij hebben in één heerlijke week heel veel geleerd van scheepvaart en van industrie en recreatie op en aan het water en we hebben ervan genoten. Al die liften en sluizen vond ik heel indrukwekkend en de gastvrijheid van René en Marion weldadig en rustgevend. Heel veel dank!!

 

Klaas en Bim Punt uit Heiloo

vrijdag, 13-07-18 21:23

Marion, René,
Langzamerhand zijn we hier thuis weer geland na die heerlijke dagen bij jullie áán boord, ván boord, langszij en rondom de landingsplaats van die dag.
’t Beeld van kanaalwater onder ons, eindeloze groene oevers en langs glijdende parallelle fietspaden staan op ons netvlies. Bloeiende struiken, talloze vogelvariëteiten, af en toe een knaagdier langs de kant. Het accent lag tijdens het varen vooral op RUST. Jullie zacht glijdende Spits van brug naar brug naar sluis naar spectaculaire liftsluis en verder door; die tussenstappen gaven voor ons spannende en verrassende nieuwe ervaringen.
Comfort alom, met airco in ons geval omdat we zulk mooi weer hadden, maar ook verwarming waar nodig voor andere jaargetijden.
België als doorreisland kreeg een heel nieuwe invulling vanaf de Black Pearl, in een heerlijk nieuw tempo.
Eenmaal aangeland, meestal halverwege de middag, konden we alle kanten uit: fietsen, wandelen, terrasje pakken in het dichtstbijzijnde dorp: eigen tempo, eigen wensen!
’s Avonds ook weer eindeloze mogelijkheden van spelletjes met elkaar en jullie, t.v. of late (fiets-) wandelingen.
Intussen werden we ook nog van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat verrassend heerlijk verzorgd wat betreft eten en drinken met ronduit hoog culinair gehalte. Marion, hulde!
René, ook aan jou dank voor de extra hand- en spandiensten rond fietsen aan- en van boord tillen.
We denken met heel veel plezier terug aan deze bijzondere reis met jullie.
Hartelijke groet!