Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 16 tot en met 20 van totaal 34
 

Bert Van der Donk uit Beuningen

woensdag, 13-06-18 21:40

We hebben een heerlijk weekend gehad. Mooie kamers,super gezellige woning,heerlijk ontbijt en lunch.
We zijn gevaren van Terneuzen naar Gent en terug, en als oud schipper ook nog even mogen sturen.

De Black Pearl is echt een aanrader. groetjes Bert en Christien

 

Jan Raes uit Mechelen, België

maandag, 30-04-18 14:13

De overnachting van 22 op 23 april 2018 op het B&B binnenvaartschip Black Pearl kaderde in een tweedaagse citytrip naar Terneuzen en bleek een uitstekende keuze te zijn. Het onthaal door de gastvrouw en gastheer was hartelijk, de kamer was comfortabel en het ontbijt was lekker en gezellig.

 

Charlotte Bijenveld uit IJmuiden

zondag, 29-04-18 20:34

Dit weekend heb ik samen met mijn moeder doorgebracht op de Black Pearl en wát hebben wij een geweldige tijd gehad! Zaterdagmorgen aan boord gegaan en rond 10:45 uur vertrokken we met dit prachtige schip naar Gent, zo'n vier uur varen. Ondertussen konden we een kijkje nemen in de stuurhut, genieten op het terras of gewoon lekker muziek luisteren en een boekje lezen in de woonkamer. Ondertussen werd er ook nog een lekkere lunch klaargezet. Rond de klok van drie uur meerden we aan in Gent en konden we cultuur snuiven in deze bijzondere stad. We hebben lekker op een terrasje gezeten, rond gewandeld en onze ogen uit gekeken met al die kerken! Daarna weer een kwartiertje terugwandelen naar de boot. 's Avonds gezellig een spelletje kaarten gedaan en daarna slapen in de hut. In de hut is alles aanwezig wat je nodig hebt en het is super schoon. Mijn moeder is een schippersdochter, dus zij genoot volop van deze nostalgische trip! Vanochtend na het lekkere ontbijtje weer koers richting Terneuzen. Wat een bijzondere ervaring! We hebben er ontzettend van genoten en het heeft ons aan niets ontbreken. Marion en René zijn enorm hartelijk en je voelt je meteen welkom. Dit is echt een B&B om te onthouden en door te vertellen!

 

Marjo en Hans van den Brink uit Gouda

dinsdag, 13-03-18 10:45

Goedemorgen Marion en Rene. Hartelijk dank voor de geweldige verzorging die wij hebben gehad op jullie schip afgelopen weekend naar Gent ! Vanwege een slijmbeursontsteking in mijn heup was ik niet zo mobiel maar daar werd door jullie geen probleem van gemaakt. Zaterdagavond gezellig zitten kaarten met een drankje erbij. Kortom, we vonden het geweldig en komen zeker nog eens terug om het weekend over te doen. Beloof jullie dat we dan lekker de stad in gaan ! Groetjes van ons uit Gouda.

 

Rudy Taelman uit Hulste

woensdag, 09-08-17 05:49

Zeker een aanradertje !! Gewoon Suuuuper