Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 21 tot en met 25 van totaal 42
 

Hans Veltman uit zaandam

donderdag, 30-08-18 22:27

Van Tournay naar Ronquieres met Rene en marion op de Blackpearl was een heerlijke trip. Heel erg gezellig aan boord, we hebben heel veel gelachen. Rene is een 1e klas schipper en ook Marion zorgt heel goed voor haar gasten.
Hygiene een dikke 10. Het eten, ook een dikke 10. De kamer en het bed zijn van grote klasse. Een aanrader. Ik kom graag terug.
Groetjes en tot ziens. Hans

 

Segerien Donner uit Zwolle

dinsdag, 17-07-18 14:28

Wij hebben in één heerlijke week heel veel geleerd van scheepvaart en van industrie en recreatie op en aan het water en we hebben ervan genoten. Al die liften en sluizen vond ik heel indrukwekkend en de gastvrijheid van René en Marion weldadig en rustgevend. Heel veel dank!!

 

Klaas en Bim Punt uit Heiloo

vrijdag, 13-07-18 21:23

Marion, René,
Langzamerhand zijn we hier thuis weer geland na die heerlijke dagen bij jullie áán boord, ván boord, langszij en rondom de landingsplaats van die dag.
’t Beeld van kanaalwater onder ons, eindeloze groene oevers en langs glijdende parallelle fietspaden staan op ons netvlies. Bloeiende struiken, talloze vogelvariëteiten, af en toe een knaagdier langs de kant. Het accent lag tijdens het varen vooral op RUST. Jullie zacht glijdende Spits van brug naar brug naar sluis naar spectaculaire liftsluis en verder door; die tussenstappen gaven voor ons spannende en verrassende nieuwe ervaringen.
Comfort alom, met airco in ons geval omdat we zulk mooi weer hadden, maar ook verwarming waar nodig voor andere jaargetijden.
België als doorreisland kreeg een heel nieuwe invulling vanaf de Black Pearl, in een heerlijk nieuw tempo.
Eenmaal aangeland, meestal halverwege de middag, konden we alle kanten uit: fietsen, wandelen, terrasje pakken in het dichtstbijzijnde dorp: eigen tempo, eigen wensen!
’s Avonds ook weer eindeloze mogelijkheden van spelletjes met elkaar en jullie, t.v. of late (fiets-) wandelingen.
Intussen werden we ook nog van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat verrassend heerlijk verzorgd wat betreft eten en drinken met ronduit hoog culinair gehalte. Marion, hulde!
René, ook aan jou dank voor de extra hand- en spandiensten rond fietsen aan- en van boord tillen.
We denken met heel veel plezier terug aan deze bijzondere reis met jullie.
Hartelijke groet!

 

Bert Van der Donk uit Beuningen

woensdag, 13-06-18 21:40

We hebben een heerlijk weekend gehad. Mooie kamers,super gezellige woning,heerlijk ontbijt en lunch.
We zijn gevaren van Terneuzen naar Gent en terug, en als oud schipper ook nog even mogen sturen.

De Black Pearl is echt een aanrader. groetjes Bert en Christien

 

Jan Raes uit Mechelen, België

maandag, 30-04-18 14:13

De overnachting van 22 op 23 april 2018 op het B&B binnenvaartschip Black Pearl kaderde in een tweedaagse citytrip naar Terneuzen en bleek een uitstekende keuze te zijn. Het onthaal door de gastvrouw en gastheer was hartelijk, de kamer was comfortabel en het ontbijt was lekker en gezellig.