Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 26 tot en met 30 van totaal 42
 

Charlotte Bijenveld uit IJmuiden

zondag, 29-04-18 20:34

Dit weekend heb ik samen met mijn moeder doorgebracht op de Black Pearl en wát hebben wij een geweldige tijd gehad! Zaterdagmorgen aan boord gegaan en rond 10:45 uur vertrokken we met dit prachtige schip naar Gent, zo'n vier uur varen. Ondertussen konden we een kijkje nemen in de stuurhut, genieten op het terras of gewoon lekker muziek luisteren en een boekje lezen in de woonkamer. Ondertussen werd er ook nog een lekkere lunch klaargezet. Rond de klok van drie uur meerden we aan in Gent en konden we cultuur snuiven in deze bijzondere stad. We hebben lekker op een terrasje gezeten, rond gewandeld en onze ogen uit gekeken met al die kerken! Daarna weer een kwartiertje terugwandelen naar de boot. 's Avonds gezellig een spelletje kaarten gedaan en daarna slapen in de hut. In de hut is alles aanwezig wat je nodig hebt en het is super schoon. Mijn moeder is een schippersdochter, dus zij genoot volop van deze nostalgische trip! Vanochtend na het lekkere ontbijtje weer koers richting Terneuzen. Wat een bijzondere ervaring! We hebben er ontzettend van genoten en het heeft ons aan niets ontbreken. Marion en René zijn enorm hartelijk en je voelt je meteen welkom. Dit is echt een B&B om te onthouden en door te vertellen!

 

Marjo en Hans van den Brink uit Gouda

dinsdag, 13-03-18 10:45

Goedemorgen Marion en Rene. Hartelijk dank voor de geweldige verzorging die wij hebben gehad op jullie schip afgelopen weekend naar Gent ! Vanwege een slijmbeursontsteking in mijn heup was ik niet zo mobiel maar daar werd door jullie geen probleem van gemaakt. Zaterdagavond gezellig zitten kaarten met een drankje erbij. Kortom, we vonden het geweldig en komen zeker nog eens terug om het weekend over te doen. Beloof jullie dat we dan lekker de stad in gaan ! Groetjes van ons uit Gouda.

 

Rudy Taelman uit Hulste

woensdag, 09-08-17 05:49

Zeker een aanradertje !! Gewoon Suuuuper

 

Jacques en Ria Van Meir uit Heikant

zaterdag, 17-06-17 21:46

Dank jullie wel Renée en Marion voor de prettige ontvangst, de goede bedden en het volmaakt afgewerkte schip, petje af. We hadden een gezellige dag bij jullie, niets te klagen

 

Sigried Van den Eynden uit Temse (BE)

donderdag, 18-05-17 14:24

Wij hebben hier een nachtje gelogeerd op onze fietsreis door Zeeland. Rene en Marion hebben ons hier heel goed ontvangen. De kamer was mooi in orde en we hebben genoten van een lekker ontbijt. Onze fietsen mochten 's nachts op dek zodat ze veilig stonden. Het schip ligt op een heel goede locatie. @Rene en Marion: ik hoop dat jullie nog lang op deze plaats mogen blijven liggen. Jullie zijn een meerwaarde voor Terneuzen! :-)