Spring naar hoofd-inhoud

Gastenboek

Een bericht toevoegen in het gastenboek

Berichten 31 tot en met 35 van totaal 40
 

Noortje Jacobs uit Zutphen

maandag, 21-09-15 21:26

Marion en rene,

Zijn geweldige gastvrouw en heer. Ik logeer regelmatig op dit gezellige schip en wordt altijd weer erg goed verzorgd.

 

Dany Vanden Abeele uit Zellik België

woensdag, 09-09-15 20:59

Beste Marion & René,
Steeds ben ik blij bij jullie een nachtje te mogen doorbrengen. Fantastisch, ik voel me helemaal thuis bij jullie. Vriendelijk, behulpzaam en .......... nog zoveel meer. Ik hoop van snel terug te komen. groetjes Dany

 

FRANK HANNAERT uit Oostende

maandag, 31-08-15 13:27

Beste Marion & René, heerlijk overnacht bij juliie op de boot ! Gezellig onthaald, prachtige accomodatie. Wij of de dochter komt zeker eens terug.
Wij zijn bij pottenbakker Kees in Nieuwliet langsgeweest en hebben hem jullie groeten overgemaakt. Het duurde toch wel eventjes voor zijn rijksdaalder gevallen was maar toen we vertelden dat jij ook loodgieter was stonden Kees en zijn echtgenote met open mond. Jullie hebben mekaar al 15 jaar niet meer in levenden lijve gezien ! Dat moeten jullie zeker goedmaken.
Groetjes,
Josiane &Frank

 

Olivier & Dyanne Delmas Thorn Leeson uit Antwerpen / Dordogne

zondag, 30-08-15 20:57

Beste Marion en René,

Wij hebben een heerlijke verblijf gehad bij jullie aan boord afgelopen weekend in Terneuzen! Prachtig schip, Mooie kamer met badkamer en gezellige sfeer en verzorging van jullie! Wij hebben genoten! Dank je! We zullen het doorvertellen! Hartelijke groeten Dyanne & Olivier

 

Paul en Tamara Baert uit Koewacht

maandag, 17-08-15 10:18

hoi Marion en René
We hebben een mooie en leuke vakantie gehad lekker rustig en genieten van de natuur om je heen, het weer was ook goed misschien soms een beetje te warm maar de reis vanaf Parijs naar Terneuzen is goed bevallen ook weer als je in je eigen streek komt.
De gastvrijheid is uitstekend en we kwamen niks te kort, ook tijdens de avond het gezellig samen kaarten en kletsen over de Koewacht samen met je zus erbij.
groetjes Paul en Tamara